Arkiv
Helgeland Driftsassistanse VA
Interkommunalt samarbeid på vann- og avløpssektoren mellom
alle 18 kommunene på Helgeland og Nordland Fylkeskommune.

alstahaug bindal bronnoy donna grane hattfjelldal hemnes heroy leirfjord
luroynesnaranarodoysomnatranavefsnvegavevelstadnordlandfylkeskommune

Invitasjon til HEVA’s vinterkonferanse 2016

Nå er programmet til HEVA’s vinterkonferanse 2016 klart og du kan laste det ned her. Hovedfokus på konferansen er spredt avløp og avløpsrensing. Konferansen blir arrangert i den nye konferansedelen på Fru Haugans Hotel i Mosjøen 16. og 17. februar 2016 med stor VA-messe og meget god påmelding. I tillegg vil konkurransen «Norges beste drikkevann» bli avholdt med semifinale for Helgelands beste drikkevann! Syv kommunale vannverk er påmeldt til konkurransen.

Alle utstillingsplassene på VA-messen er nå fylt opp av mange VA-leverandører og vi kan dessverre ikke ta inn flere utstillere. Det er som vanlig meget god påmelding til konferansen og hvis det er noen som bestemmer seg for å delta i siste liten, tar dere kontakt med Bård i HEVA for å høre om det er noen muligheter.

Følgende har utstilling på VA-messen:

Vestfold Plastindustri, Salsnes Filter, Powel, Xylem, Lobe, Ulefos, Norkart, Isoterm, Georg Fisher, AxFlow, Goodtech Enviroment, Brimer, Haplast, Sigum Fagerberg

Påmeldingsfristen for vinterkonferansen er 20. januar 2016.

Program vinterkonferanse februar 2016 (Word)

Program vinterkonferanse februar 2016 PDF rev 3

Påmeldingsskjema vinterkonferanse februar 2016 (Word)

Info om drikkevannskonkurransen Helgelands beste drikkevann

Norsk Vann, NKF og KS inviterer til konkurransen Norges beste drikkevann 2016. Det konkurreres i to klasser; vann med råvann fra grunnvannskilder samt vann med råvann fra overflatekilder; en vinner i hver klasse.

Vannverket er kvalifisert til å delta dersom det forsyner mer enn 500 personer samt står på Mattilsynets liste over godkjente vannverk.

Konkurransen fokuserer på lukt og smak så her kan alle vinne. Bli med på semifinalen for Helgeland som går av stabelen under HEVA’s vinterkonferanse 16. og 17. februar 2016!

Påmeldingsfrist til drikkevannskonkurransen er 1. februar 2016. 

 Informasjon om konkurransen

Påmelding og mer informasjon finner du her.

Del
Norkartcowi
brdr_dahl(dahl.no)
din_annonse_her