Arkiv
Helgeland Driftsassistanse VA
Interkommunalt samarbeid på vann- og avløpssektoren mellom
alle 18 kommunene på Helgeland og Nordland Fylkeskommune.

alstahaug bindal bronnoy donna grane hattfjelldal hemnes heroy leirfjord
luroynesnaranarodoysomnatranavefsnvegavevelstadnordlandfylkeskommune

Gemini VA – kurs og seminar?

Som en oppfølging av vårens konferanser på Andøya og på Mo som de to driftsassistansene i Nordland har arrangert, har Powel registrert en god oppslutning og interesse rundt bruk av Gemini VA. En fellesfaktor av alle tilbakemeldinger er at tid og opplæring er det knapphet på.

Powel Gemini foreslår at vi forsøker å få til et arrangement over 2 dager der dag 1 blir et miniseminar med litt variert informasjon rundt Gemini, men med hovedfokus på VA og dag 2 er kurs med deltageravgift. Detaljer får vi komme nærmere tilbake til hvis kommunene ønsker et slikt arrangement. Powel ønsker at de to driftsassistansene skal være med på laget, de mener vi er en viktig ressurs!

 

Det første vi må gjøre er å sjekke interessen for dette, før vi så finner tid og sted. Hvis det blir holdt et arrangement i Nordland er vel Bodø et greit sted å ta utgangspunkt i? Når det gjelder tidspunkt skulle vi vel ha tatt det før sommerferien, men samtidig tilsier alle erfaringer at det er dumt å kjøre dette rett før ferien og så la det ligge og modne på sandstrender og hytter gjennom 2 måneder hvor hjernen stort sett er et annet sted.  

Hva sier dere?  

Bør vi satse på dette som et høsttiltak i stedet?

Og er Bodø et greit sted å holde dette? 

Kom gjerne med tilbakemeldinger!

Del
Norkartcowi
brdr_dahl(dahl.no)
din_annonse_her