Arkiv
Helgeland Driftsassistanse VA
Interkommunalt samarbeid på vann- og avløpssektoren mellom
alle 18 kommunene på Helgeland og Nordland Fylkeskommune.

alstahaug bindal bronnoy donna grane hattfjelldal hemnes heroy leirfjord
luroynesnaranarodoysomnatranavefsnvegavevelstadnordlandfylkeskommune

Videreg

Høgskolen i Narvik skal våren 2011 gjennomføre et EVU-kurs i videregående VA-teknikk. Kandidater med studiekompetanse får kurset godkjent som 5 st.p i høgskolesystemet. Kandidater uten studiekompetanse får utstedt kursbevis etter at de har bestått eksamen.

Kurset skal gi kandidatene en fordypning i sentrale temaer innenfor VA-teknikk. Etter kurset skal kandidatene ha bedre forutsetninger til å planlegge og drifte anlegg innenfor de fagområder som blir gjennomgått i kurset.  

Kurset gjennomføres med to samlinger og en avsluttende skriftlig eksamen. Det blir lagt ut 6 obligatoriske oppgaver som må innleveres og godkjennes i perioden mellom 1.samling og eksamen for å kunne avlegge eksamen. Kursdeltakerne vil få tilgang til kursmateriell på nettområde (It's-learning) for kurset.

Etter avtale kan eksamen gjennomføres i et annet godkjent eksamenslokale utenom Høgskolen i Narvik.  Mer informasjon med mulighet for påmelding finnes ved å trykke her.

 

Påmeldingsfrist er 10. januar 2011 og link for påmeldingsskjema finner du HER.

 

Forkunnskapskrav

Faget bygger på VA-delen i ITE1659: Arealplanlegging, veg og VA-teknikk eller tilsvarende (praktisk erfaring innenfor VA-teknikk) 

 

Se emnebeskrivelse

 

Del
Norkartcowi
brdr_dahl(dahl.no)
din_annonse_her